Brouwerij - brasserie 't Pakhuislogo


Huisbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai te Antwerpen is één van die brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Dankzij het nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is men in staat unieke bieren te brouwen.


Voeg hierbij het unieke pand (1881) op een unieke locatie (het Antwerpse trendy zuid) en zit hier goed voor een uitstap of een avondje uit. Gewoon even binnenstappen om onze bieren te proeven, gezellig tafelen in ons restaurant of een bezoek met een groter gezelschap (tot 350 zitplaatsen), langs alle zijden wordt je ondergedompeld in de sfeer van de brouwerij rondom u.


In ons restaurant bieden ons keukenteam u een gevarieerde keuken met streekgerechten en bierkeuken. Dagelijks biedt men suggesties aan die bereid worden met markt verse producten, telkens in harmonie met de huisbieren en aan zachte prijzen. Voor groepen is er eveneens een waaier van mogelijkheden: een keuze uit een varia van buffetten tot gastronomische meergangen menu's aan diverse prijze

Dagelijks zijn er rondleidingen mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels of Duits. De rondleiding inclusief degustaties van het onze huisbieren duurt ongeveer 60 minuten. Let wel op dat deze enkel op reservatie zijn. Voor meer info kan je hiervoor terecht in het topic "brouwerij".

Huisbrouwerij  ’t Pakhuis is gelegen op het Zuid te Antwerpen, vlakbij de afrit van de Antwerpse Ring en in de nabijheid van allerlei bezienswaardigheden (Museum voor Schone Kunsten, nieuwe justitiepaleis, Foto & Filmmuseum, Zuiderpershuis, internationale modecentrum, …).
Op wandelafstand voldoende (gratis!) parkeergelegenheid in directe omgeving.


Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend! 

VLAAMSEKAAI 76 - 2000 ANTWERPEN TEL. 0032 3 238 12 40

User Registration

or Annuleren
  • Stadsbrouwerij  - brasserie 't Pakhuis - Vlaamsekaai 76 - 2000 Antwerpen - Tel. +32 3 238 12 40 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend!

    DE  ENG                Copyright © 2013 logo copyright white