Toelichting:

"Historiek en locatie": voor diegene met interesse in het "Antwerpse Zuid van toen tot nu.

"Bieren en brouwerij": het aanbod van onze bieren en een woordje  over de brouwerij.

"Restaurant en Groepen": onze brasseriekaart tot in detail, het aanbod "groepsmoelijkheden" met prijzen buiten concurrentie en details rond rondleidingen vindt je hier terug.

"Bangelijke info": onze pakhuiskrant met allerlei weetjes en meldingen, om u op de hoogte te houden!

"Contact en route": spreekt voor zich.

 

Stadsbrouwerij - brasserie 't Pakhuislogo

Stadsbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai te Antwerpen is één van die brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Dankzij het nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is men in staat unieke bieren te brouwen.


Voeg hierbij het unieke pand (1881) op een unieke locatie (het Antwerpse trendy zuid) en zit hier goed voor een uitstap of een avondje uit. Gewoon even binnenstappen om onze bieren te proeven, gezellig tafelen in ons restaurant of een bezoek met een groter gezelschap (tot 350 zitplaatsen), langs alle zijden wordt je ondergedompeld in de sfeer van de brouwerij rondom u.

 


Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend! 

VLAAMSEKAAI 76 - 2000 ANTWERPEN TEL. 0032 3 238 12 40

User Registration

or Annuleren
  • Stadsbrouwerij  - brasserie 't Pakhuis - Vlaamsekaai 76 - 2000 Antwerpen - Tel. +32 3 238 12 40 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend!

    DE  ENG                Copyright © 2013 logo copyright white