Van: Stephanie Arnhem - Onderwerp: Bedankt!     

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en ontvangst! De reacties waren al heel positief en heb zelf ook een hele leuke dag gehad :-). 


Van: mevrouw Fokker -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hartelijk dank voor je goede zorg met deze groep. Mijn klant was enthousiast. Bij een volgende aanvraag weet ik je te vinden!

Van: THIERRY DE HASQUE -  Juni 2015
2015 was in vaktermen een GRAND Cru met kleinere hoeveelheid. De opkomst van de groep was iets minder, maar het waarom zoeken we zelf uit! Maar “ GRAND CRU” staat vast: zowel de bediening als afrekeningen waren : vriendelijk, efficiënt en vlot, juist: dus prima.  
de drank: zoals het hoort, de gasten apprécieren de kruiken en den “Bangelijke “, de maaltijd, de tweetalige gedrukte menu’s als ook de inhoud van het bord ( producten en presentatie) behaalt wat prijs-kwaliteit betreft een zeer goede score! Precies een recentie !!smile!!
algmene tevredenheid : PRIMA  een woord : DANK een tweede woord  VOLHOUDEN   Thierry de Hasque 

Van: Mart - Onderwerp: Re: Bezoek brouwerij Juni 2015 

Ik wil jullie nog even bedanken voor de leuke rondleiding afgelopen zondag. We hebben het zeer naar onze zin gehad en genoten van de diverse biertjes en hapjes. Ook het diner was uitstekend. Als we weer een keer in Antwerpen zijn komen we zeker nog een keer terug. Groet, Mart.

User Registration

or Annuleren
  • Stadsbrouwerij  - brasserie 't Pakhuis - Vlaamsekaai 76 - 2000 Antwerpen - Tel. +32 3 238 12 40 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend!

    DE  ENG                Copyright © 2013 logo copyright white