“Brouwerij bezoek met proeverij en diner” (24 Maart 2015)
Wij zijn met 7 vrienden naar 't Pakhuis geweest voor een rondleiding incl. proeverij en aansluitend diner. Het was uitstekend geregeld. Een uur veel geleerd over het hele brouwproces met begeleidend drie heerlijke bieren om het compleet te maken. Aansluitend hebben we ook nog mogen genieten van een uitstekend diner. Vooral het stoofvlees met eigen bier is aan te raden.
't Pakhuis is een prachtig pand net iets buiten het centrum (shopping welteverstaan) van Antwerpen maar op prima te lopen afstand. 


“Meer karakter kun je niet krijgen!” (Beoordeling 9 Maart 2015)
Het 't pakhuis is de place to bier. Als je van goudgele rakker houdt natuurlijk. Rondleiding door de brouwerij gehad, waar met passie over het brouwproces wordt verteld! Een zeer aangename sfeer en heerlijke bieren. Kortom zeker de moeite waard bij een bezoek aan Antwerpen!

“Een aangenaam concept” (Beoordeling 7 Februari 2015)
Dit is een huisbrouwerij die zijn naam niet gestolen heeft : het zelf gebrouwen bier heeft hier een prominente plaats. Terecht overigens, want het drinkt lekker weg. Het eten is niet spectaculair doch redelijk geprijsd. Ook het brood is bangelijk! 

“Bangelijk bier” (Beoordeling 18 Januari 2015)
We zijn er eens gaan eten en het was subliem.Ze hebben ons goed ontvangen en direct een tafel aangeboden.De bediening was heel goed, ook het eten en het bier. Ik had geluk dat mijn vriendin geen bierdrinker was , zodat ik eens een bangelijk bier kon drinken. Een terechte naam voor een bangelijk bier.

User Registration

or Annuleren
  • Stadsbrouwerij  - brasserie 't Pakhuis - Vlaamsekaai 76 - 2000 Antwerpen - Tel. +32 3 238 12 40 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 geopend!

    DE  ENG                Copyright © 2013 logo copyright white